Her er jeres bryllup i gode hænder 

 

 
Det perfekte 'Herregårdsbryllup'

Der er noget særligt over et bryllup på en smuk dansk, familieejet herregård. Derfor er Scheelsminde også populær blandt brudepar fra hele Danmark og udlandet. 
Med bygningernes hyggelige stil, den smukke park og det anerkendte køkken, kan vi skabe et perfekt og unikt herregårdsbryllup til jer.
Scheelsminde har været scenen for bryllupper i mere end 30 år - alle år med Familien Bühlmann som ejere på gården. 
Vores store erfaring overlader jer i trygge hænder, og betyder, at vi tager hånd om jer fra start til slut. 


Klik her og book møde, samtale eller fremvisning


 

I gode hænder fordi...

30 års erfaring

Vi har 30 års erfaring med bryllupsfester af alle størrelser. Hos os vil du opleve at du kommer i gode og trygge hænder - og vore bryllupskoordinator hjælper hele vejen.

Romantik & hygge

Intet er mere romantisk end en herregård. Vi har smukke omgivelser, hyggelige værelser og vores grønne park med plads til al den romatik I har brug for.

Udendørs vielse

Vejret er med jer, og så kan I holde ceremonien i vores flotte park med rød løber, bryllupskage og receptionen under solen. En stor oplevelse for både brudepar og gæster.

Plads til +100 gæster

Scheelsminde kan rumme mere end man lige tror. Vi har plads til mange gæster, og har 100 værelser at overnatte i. Der er plads til at alle får en skøn oplevelse.

Anerkendt gourmet

Vores gourmetkøkken er i diverse guider, vores kokke vinder konkurrencer og de står med sikkert håndværk for gastronomien der skal krone værket på den store dag.

Hyggeligt overnatning

I overnatter naturligvis i brudesuiten - og jeres gæster kan overnatte i en af vores smukke og hyggelige værelser. Sammen kan I mødes næste morgen til stor morgenmad.

Lad mig hjælpe jer videre

Hotel Scheelsminde har de mest romantiske rammer til bryllupper og bryllupsfester med herregårdens smukke park til vielser, elegante lokaler og vores anerkendte gourmetrestaurant. Tag ikke bare mit ord for det, men kom selv og se det med egne øjne. Udfyld formularen og så hjælper jeg jer med alle jeres spørgsmål og viser gerne Scheeslminde frem - helt uforpligtende.

De bedste hilsner
Christine Zeuthen 

Christine300px

 

“Vi holdt bryllup på Scheelsminde den 14. juni 2014 og havde en helt igennem fantastisk oplevelse! Lige fra første møde med stedet havde vi et rigtig positivt billede af stedet. Fantastisk flotte omgivelser og man bliver ALTID mødt med et smil og super service af personalet.“

Dorthe Kamstrup

brudepar.jpg